Intrebari frecvente

Scopul nostru este să avem o relație transparentă cu toți clienții noștri și să le oferim orice informații de care ar putea avea nevoie cu privire la produsele sau serviciile noastre. Următoarele sunt câteva dintre cele mai frecvente întrebări adresate frecvent de persoanele care ar dori să comande de la noi și să se bucure de produse de calitate, realizate cu pasiune și grijă:

Evenimente mari / Corporate / Nunți / Botezuri


În general, este o idee bună să comandați în avans, mai ales când vine vorba de comenzi mari. Cel mai bine ar fi să veniți cu câteva luni înainte, cel puțin 3-4, mai ales dacă vă gândiți și la un candy bar. Vă vom finaliza toate detaliile comenzii cu zece zile înainte de nuntă/botez, așa că nu vă faceți griji dacă nu cunoașteți toate detaliile la plasarea comenzii. La preluarea comenzilor sunt luați în considerare mai mulți factori, inclusiv capacitatea laboratorului, disponibilitatea, posibilitățile de transport etc.

Există de obicei mai multe etape implicate în realizarea unei comenzi de nuntă. Începem cu o discuție a aspectelor generale; de exemplu, câți invitați vor participa, ce design de tort ați dori, ce compoziție vă imaginați și dacă doriți prăjituri pentru acasă sau pentru servit la nuntă. Vom încerca să vă oferim toate informațiile de care aveți nevoie în această primă întâlnire. De asemenea, poate fi aranjată o degustare dacă decideți să colaborați cu noi. Cu aproximativ zece zile înainte de eveniment, are loc o ședință finală pentru finalizarea comenzii și stabilirea detaliilor finale (cum ar fi cantitatea și timpul de transport).

Scopul nostru este să facem ca torturile să reflecte dorințele și așteptările fiecărui client. Pentru fiecare tip de eveniment sau ocazie specială, vă oferim o gamă variată de modele, decorațiuni, culori, precum și figurine personalizate.

Da, transportul poate fi efectuat și în afara Timișoarei până la aproximativ 100 de kilometri, în funcție de disponibilitatea mașinilor. Ca parte a procesului de transport, transportul îl efectuăm în după-amiaza zilei evenimentului, între orele 12:00 și 18:00 - ceea ce înseamnă că trebuie să aveți o cameră frigorifică la locație pentru torturi și prăjituri (nu aceeași cameră cu mâncarea - sarmale, friptură etc. - pentru că prăjiturile preiau miros de la mâncare).

Alte comenzi


Complexitatea și perioada în care se face comanda determină cât timp va dura. Comanda poate fi preluată chiar de la o zi la alta în perioadele mai libere, dacă produsele comandate sunt standard, adică producem aceleași produse în fiecare zi la liber. Vă rugăm să ne informați cu cel puțin câteva zile înainte, dacă este posibil, dacă doriți produse care nu se fac zilnic, sau prăjituri cu decorațiuni mai elaborate. Crearea decorațiunilor din pastă de zahăr necesită atât muncă manuală, cât și timp de uscare. Nu putem da un termen limită fix în perioada sărbătorilor, în special în jurul sărbătorilor mari precum Paștele și Crăciunul. Este recomandat să veniți cât mai devreme posibil, deoarece nu mai acceptăm comenzi odată ce ne-am acoperit capacitatea de producție. Înainte de a merge la una dintre cofetarii, cel mai bine este să sunați pentru a verifica dacă mai primesc comenzi.

Se acceptă comenzi telefonice, dar numai pentru cantități mici. Acest lucru este valabil, de exemplu, pentru torturile care nu cântăresc mai mult de 1,5 kilograme. În cazul prăjiturilor depinde de sortiment și când sunt solicitate.

Produse