Delicii

Categorii delicii


Prajituri

Producem o gamă largă de prăjituri, făcute din cele mai bune ingrediente. Lasă-i pe cei dragi să se bucure de gustul produselor locale la prețuri accesibile! Vizitați pagina dedicată prăjiturilor pentru a vedea sortimentele oferite de către noi.

Delicii sarate/fursecuri

Pentru cei care iubesc deliciile sărate, fursecurile sau ambele; vrem să va povestim despre produsele noastre. Vă așteaptă o varietate delicioasă de gustări dulci și sărate la Cofetăria Trandafirul. Descoperiți cele mai bune produse în această secțiune.

Torturi clasice

Facem torturi clasice uimitoare, ideale pentru toate ocaziile speciale. Torturi clasice disponibile în multe arome și modele diferite, personalizate ca gust și design pentru a se potrivi tuturor gusturilor, formelor si dimensiunilor.

Torturi aniversare

Nu trebuie să căutați prea mult pentru un tort aniversar unic și delicios. Vrem să facem ziua dumneavoastră specială și de neuitat. Colecția noastră include o varietate de torturi, printre care cu siguranță veți regăsi inspirația perfectă pentru dumneavoastră sau cei dragi.

Torturi festive nunta/botez

Cofetăria noastră oferă mai mult decât prăjituri torturi, oferim torturi de nuntă exclusive și torturi de botez exclusiviste. Abordarea noastră artizanală de a crea torturi delicioase, exclusiviste și creative asigură că numai cele mai gustoase ingrediente intră în creațiile noastre.

Candybar Timisoara

Cofetăria Trandafirul creează delicii și prăjituri originale și neobișnuite, realizate manual, cu un ochi pe designul decorativ și standardele culinare înalte. De la nunți și petreceri de Crăciun până la evenimente corporate, avem tot ce ai nevoie pentru un candy bar spectaculos în Timișoara.

Mini prajituri

Cel mai bun mod de a face un eveniment și mai special este oferind mini prăjituri. De la o petrecere aniversară, la o invitație de nuntă sau pentru evenimente corportate, mini prăjiturile noastre pot fi pregătite după dorințele dumneavoastră pentru a se potrivi perfect pentru orice ocazie.

Delicii de sezon

Lasă-ne să te surprindem cu noile noastre produse din această secțiune! Descoperiți noi arome festive de cofetărie și alte delicatese, realizate manual de patiserii noștri, numai la Cofetăria Trandafirul Timișoara. Ascultăm dorințele clienților noștri și vrem mereu să le satisfacem nevoile!