Despre noi

Oferim torturi de nuntă în Timișoara, pentru nunți, botezuri, sărbători și alte evenimente, realizate manual la cofetăria Trandafirul. Torturile pe care le creăm sunt cu adevărat personalizate și memorabile și cu siguranță vor încânta orice ocazie specială atunci când sunt create de unul dintre designerii și decoratorii noștri talentați.

Fiind o afacere de familie, suntem prezenți ca o cofetărie în Timișoara încă din anul 1899. În acest moment avem patru cofetării în județul Timiș. Două dintre acestea se regăsesc în Timișoara, una în Dumbrăvița, iar o cofetărie în Recaș. Apărem în mod regulat în mass-media locală și națională atât pentru cofetăriile noastre, cât și pentru produsele de calitate și care impresionează.

De la începutul afacerii, lucrăm cu mulți dintre cei mai importanți producători din România pentru a obține ingrediente de cea mai înaltă calitate pentru prăjiturile și torturile noastre. Puteți afla care sunt ingredientele și ce alergeni sunt prezenți în paginile de produse.

O gamă largă de consumabile pentru decorarea torturilor sunt disponibile la Cofetăria Trandafirul – cofetărie Timișoara, inclusiv produse comestibile, panglici, materiale pentru artizanat, unelte și echipamente.

Puteți vedea exemple ale torturilor și prăjiturilor noastre rafinate realizate manual în galeria noastră sau puteți plasa o comandă în magazinele noastre. Vă invităm să ne contactați sau să vizitați una dintre cofetăriile noastre dacă doriți să discutați mai detaliat cerințele dumneavoastră cu unul dintre designerii noștri.